MENU

Beste klanten,

Vanwege het Corona virus vragen wij om de opgelegde richtlijnen in onze zaak strikt op te volgen.

Afhalingen en of leveringen zijn toegestaan.

GELIEVE TEN ALLEN TIJDEN DE WACHTRIJ EN DE VEILIGHEIDSAFSTAND TE RESPECTEREN

OPENINGSUREN

VAN MAANDAG TOT EN MET DONDERDAG: 7.30 - 16.15 UUR

VRIJDAG: 7.30 - 14.15 UUR

Verder blijven wij uitleveren zoals voorzien. Wij vragen U wel om tijdens onze leveringen aan Uw bedrijf steeds de door de overheid opgelegde reglementeringen te respecteren. Dit voor de veiligheid van ons personeel

De firma Majerus maakt geen gebuik van cookies, en houdt ook geen gegevens bij via deze Site.

Wij respecteren dan ook ten allen tijden de wet op de privacy.

Sinds 1930 is de firma JPM – Majerus & Zonen de referentie als het gaat om gereedschappen en technieken die nodig zijn voor een perfecte afwerking van alle vloer- en wandbekledingen die je maar kan bedenken, en dit zowel binnen als buiten.

In die hoedanigheid zijn wij de uitvinder van het betegelingsdeksel, stonden wij mee in voor de ontwikkeling van verschillende Kaufmann gereedschappen, is de waterdichte zekerheid van I-Drain douchegoten wat ze is, en zijn we o.a. verantwoordelijk voor de introductie van de betegelbare bouwplaat (nu Lux Elements) en Schlüter Systems op de Belgische markt.

Zo zijn wij niet alleen rechtstreekse invoerder & technisch adviseur, maar hebben wij steeds de nodige voorraad om U tijdig te kunnen bedienen.

Met JPM Majerus als partner beschikt U dan ook altijd over het juiste advies, materialen en gereedschappen om zorgeloos levenslang van het eindresultaat te kunnen genieten.

afbeelding home pagina